Αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας όπως γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, χοροεσπερίδες, bachelors, παιδικά πάρτυ και φυσικά κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Ειδικά μενού και προσφορές γίνονται για γκρουπ, συλλόγους και συνέδρους που πραγματοποιούν οργανωμένες επισκέψεις στο νησί. Στον πολυχώρο μας διοργανώνονται και συναυλίες με υπέροχα μουσικά ταξίδια.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ποικιλία του φαγητού, στην εξυπηρέτηση αλλά και στη συνολική αισθητική και λειτουργικότητα του χώρου.

Μετά την τελετή στην εκκλησία ή το δημαρχείο, αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε μαζί σας τη δεξίωση που ονειρεύεστε για να διασκεδάσετε παρέα με όλους όσους σας τίμησαν με την παρουσία τους, σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή. 

Στον Άργιο, έχουμε την εμπειρία, τη διάθεση και τις ιδέες να μεταμορφώσουμε το χώρο σε μια μοναδική εμπειρία. Σκοπός μας είναι να κάνουμε κάθε γλέντι μία αξέχαστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας.  Εξ’άλλου… στην Ικαρία ξέρουμε καλά από γλέντια (‘ζεύκια’).

Με ποιοτική, ζωντανή μουσική όλο το βράδυ και πλούσιο ρεπερτόριο που απογειώνει το κέφι.  Με εξαιρετικές γεύσεις που ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την εκδήλωση που ονειρεύεστε πραγματικότητα, πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής!

ARGIOS by night..

Gepostet von Giorgos Karoutsos Argios am Sonntag, 18. August 2019

Ικαριώτικος ❤ Giorgos Karoutsos Argios ❤ #raches_ikarias ❤ #ikaria_dance_project_2019 ❤ #xoros_samos ❤ Christiana Katsarou ❤ Μήτσος Σπανός ❤

Gepostet von Μάκης Ευαγγέλου am Montag, 26. August 2019

Μια υπέροχη βραδιά του Σεπτέμβρη στον ΑΡΓΙΟ με ένα πολυπληθές, αλλά κυρίως μαγικό χορευτικό συναπάντημα με χορευτές από όλη τη Ελλάδα! Πάντα να 'μαστε καλά ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντωνουμε!! Χρήστο Πρασσακη σ' ευχαριστούμε..

Gepostet von Giorgos Karoutsos Argios am Sonntag, 8. September 2019